به گزارش مشرق، روزبه وثوقاحمدی در خصوص اینکه مهلت باشگاهها برای تکمیل مدارک امروز (دوشنبه) به پایان میرسد و در صورتی که در پروندههای مالی صداقت مالی وجود نداشته باشد و پس از صدور مجوز طلبکاری دوباره به AFC شکایت کند چه اتفاقی رخ میدهد، گفت: در صورتی که چنین اتفاقی رخ دهد، چنین مواردی به کمیته انضباطی AFC میرود و آنها پرونده را بررسی میکنند تا صحت و سقم صداقت باشگاهها مشخص شود.
وی در واکنش به این مسئله که چه مجازات یا حکم حداقلی و حداکثری برای باشگاههایی که صداقت مالی نداشته باشند در نظر گرفته خواهد شد، اظهار داشت: آییننامه کمیته انضباطی مجازات خاصی را در نظر نگرفته و این موضوعی است که به صورت انضباطی به آن رسیدگی میشود. اگر خلاف ادعای مطرح شده باشگاهها، چیزی به اثبات برسد، آن موقع تصمیمگیری خواهد شد.
عضو ایرانی کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا خاطرنشان کرد: چون تاکنون چنین موردی نبوده که مجوز باشگاهی صادر و سپس مشخص شود که اشتباهی در کار بوده و صداقت وجود نداشته، چنین چیزی پیش بینی نشده است. شاید هم در دیگر آییننامهها وجود داشته باشد که من نمیدانم، اما روال به این شکل است که اگر شکایتی صورت بگیرد و موردی انضباطی شود، آییننامه مخصوص پرونده مورد شکایت نیز همراه پرونده ارائه میشود. چون یک آییننامه کلی داریم و هر موضوع نیز آییننامه جداگانه دارد.
وثوقاحمدی با تذکر به باشگاههای ایرانی و قوانین موجود در AFC اظهار داشت: نکتهای که باشگاهها باید به آن توجه داشته باشند این است که در آییننامه صدور مجوز حرفهای باشگاهها، چند راه برای تعیین تکلیف بدهی باشگاهها وجود دارد. باشگاهها باید از طلبکاران خود رضایت گرفته و بدهی خود را تسویه کنند. راه بعدی نوشتن توافقنامه برای پرداخت بدهی است و راه دیگر هم رسیدگی پرونده در مرجع ثالث است که در این خصوص کمیته تعیین وضعیت، کمیته استیناف و CAS وجود دارند.
رئیس کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال در واکنش به این مسئله که برخی باشگاههای ایرانی که مجوز حضور در لیگ قهرمانان آسیا را گرفتهاند و در قبال طلبکاران خود هیچکدام از این سه راه را در پیش نگرفتهاند، به تسنیم گفت: کمیته صدور مجوز حرفهای در این خصوص ادعایی که باشگاهها دارند را بررسی میکند و مدارک آنها بررسی میشود. در این باره کار برای باشگاههایی که بدهی زیادی دارند سخت است، چون باید یکی یکی مدارک را بررسی کرده و سپس ادعایی را مطرح کنند تا خدایی نکرده دامنشان را نگیرد. کمیته بدوی نیز مسئولیت بررسی چنین پروندههایی را دارد.